Månadens YouTube video

Här finns blandade videoes från YouTube

Gills veranda med Kristian Gidlund

Gills veranda gillar jag, men det är inte därför detta klippet är här! Det är för Kristian Gidlund. Hans gripande levnads öde och hans stora hjärta. Missa inte att läsa hans blogg www.ikroppenmin.blogspot.se Att läsa hans bok står högst på min lista!

Hur bra ledare insperera ....

Vad är det som tex Apple tänker som skiljer dem från många andra ....

Arianna af Valleviken i Antarktis

Denna film spelades in under deras 20 dagar resa till Antarktis i december 2014 till januari 2015. Arianna med kapten Lars Ljung startade från Ushuaia i Argentina och gick till Port Williams i Chile , rundade Kap Horn och korsade Drakes sund mot Melchior Islands i Antarktis . De tillbringade 16 dagar i Antarktis och fick uppleva den mest fantastiska natur och djurliv innan de återvände tillbaka till Ushuaia .

BJ Miller: What really matters at the end of life

I livets slutskede, vad önskar vi mest då? För många är det helt enkelt komfort, respekt, kärlek. BJ Miller är en palliativa läkare på Zen Hospice Project som tänker djupt om hur du skapar ett värdigt liv i livets slutskede för sina patienter . Ta dig tid att njuta av denna rörliga prat , vilket ställer stora frågor om hur vi tänker på döden och våra liv .

Translate »